Huset dag 20

Tänk att vi har arbetat på själva huset i 20 dagar nu! Det är mycket som har hunnits med på dessa dagar. Idag har vi fortsatt med glesen. Jag har haft ansvar för sågen och Joakim har skjutit fast de sågade bitarna.  Vi har även täckt för dörrhålen och hålet för glaspartiet så att det inte kan regna/snöa in. Det är flytit på bra och vi är riktigt nöjda med dagens insats. Vi hade som mål att göra klart huset med gles, men vi hann även med att göra hela garaget också! Vilket innebär att vi slipper göra det imorgon, och kan gå vidare med att sätta panel. Så imorgon kommer den första panelen att komma upp. Vi avslutade tidigt idag eftersom Joakims familj kom upp. Det behövs en sådan paus ibland och när vi får besök så blir det faktiskt av att vi tar den pausen. Annars vill vi mest köra på för att bli klara någongång. Senaste gången de var uppe var innan vi gjöt plattan, så mycket har förändrats sen de var här sist. Det var jättekul att de kom upp och det blev även en god middag på Texas Longhorn. Så nu behöver vi inte äta mer ikväll så mätt som man är. 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: