Tillbaka till verkligheten

Det är inte direkt lockande att gå tillbaka till jobbet efter en helg på bygget. Egentligen vill man bara fortsätta att bygga men man måste ju tjäna lite pengar också så vi kan finansiera vårt nya hus. Vilken dag det har varit! Jag stämplade in på jobbet vid 6.30 och stämplade inte ut förens 17.15. Huvudet var rätt segt då kan jag säga. Men så blir det när en kamera inte fungerar och vi får klämma ihop alla dagens patienter på en kamera. Så snäll som Joakim är så hade han köpt med sig lite risifrutti när han hämtade mig så att vi båda orkade åka och veckohandla. Som vanligt så blev kassarna fulla och man kan tro att vi är fler än bara två personer som bor här hemma. Men det går åt mycket mat när vi båda har med oss matlådor till jobbet och till bygget. 
Idag har jag även fått fastighetsdeklarationen för vårt hus, men den får jag ta tag i imorgonkväll då vi förhoppningsvis är lite piggare. Det är ju jag som sköter allt pappersarbete när det gäller huset och Joakim sköter de praktiska bitarna. Idag hamnade även blanketterna för hinderprövning och namnbyte på lådan så förhoppningsvis så får vi hem intyg om några veckor. De närmsta kvällarna framöver så blir det att sitta med bröllopsplaneringen för min del, det är en hel del som ska fixas nu de sista månaderna innan den stora dagen. 
Just nu behöver jag få tag i en person till som kan tänka sig att ställa upp och fotografera lite under festen. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: