Att göra

Nu är fastighetsdeklarationen klar och ytterdörrarna till huset beställda! Så nu håller vi på att be om offerter på garageport också. Det är en hel del efterforskning som ska göras innan vi bestämmer oss för vad vi ska ha. 
Just nu sitter jag även och gör en “att göra lista” för veckan. Det är ganska mycket att ha i huvudet just nu så då är det lättare att skriva en “liten” lista så att jag kommer ihåg allt(dessutom gillar jag att göra listor). Det känns som om att när man strycker en sak på listan så kommer det upp minst två nya. Jag känner att jag hade behövt ha någon dag ledigt för att få till allt. Visst, allt måste inte göras denna veckan men ju mer jag gör denna veckan desto mindre behöver jag göra nästa vecka. Mycket av sakerna på listan har med bröllopet att göra vilket innebär att jag inte har obegränsat med tid på mig. Det är mycket småsaker som ska göras eller kollas upp. Nästa helg har vi möte med festlokalen och då är det bra om vi har kommit på saker som vi kan fråga och lite mer i detalj hur vi vill ha det. Sista OSA är 1 februari och än så länge är det bara ett tjugotal som har anmält att de kommer. Men vi antar att det kommer komma in fler under nästa vecka. 
Själv fasar jag lite för resten av denna arbetsveckan. Jag har varit ledig varje fredag  och slutat tidigt varje torsdag sedan nyår, men denna vecka jobbar jag heldag på torsdag och fredag. Det har varit så skönt att vara ledig på fredagar och kunna vara ute på bygget. På ett sätt är det avkopplande att hålla på med bygget jämfört med jobbet där man måste ha ett annat typ av fokus och man har ett helt annat ansvar. Jag trivs bra med mitt jobb men det är skönt att vara ledig lite också. Speciellt nu när vi har mycket på gång. Och eftersom vi arbetar så långa dagar när vi jobbar så varken hinner eller orkar vi inte med så mycket på kvällarna. Vi har många små grejer som vi skulle behöva göra som kanske tar 10 minuter per grej. Men det blir sällan att man faktiskt gör dem, och när man väl tar sig för att göra dem så undrar man varför man inte gjort dem tidigare. Men det har mycket med orken och viljan att göra just den saken i stunden, och då är det oftast lättare att skjuta på det. Men sakerna blir ju gjorda tillslut iallafall.
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: