Huset dag 23

Just nu finns det inte så mycket mer att säga om huset. Vi fortsätter med panelen och nu är nästan 4 väggar klara men det är några dagar till med paneljobb. Imorgon fortsätter Joakim att sätta panel och jag målar takfötterna och undersidan av taket. Våra dörrar är nu beställda och det kommer ta ca 2 månader tills vi får dem. Imorgon blir det även tur ner till Jönköping på eftermiddagen för att hämta överblecken till fönstrena. I samband med detta passar vi även på att träffa min bror och hans fru en sväng. Det kan bli lite bröllopsplanering då med då det är dem som är värdarna på vårt bröllop.
Ni kan även få en uppdatering kring bröllopsplaneringen. Vi har nu fått svar från hinderprövningen och fått godkännade att vi får gifta oss. Anmälningar forsätter att komma in då och då, och eftersom det har kommit till lite folk så har vi lite fler namnskyltar att göra. En till har ställt upp att fotografera på festen och det är skönt att det är fixat. Det är lite små fix att göra och det känns som att det är lätt att missa något. Men jag hoppas att vi har läget under kontroll.
 
 
Här en bild från gårdagens bygge, det finns ingen bild från dagen tyvärr. Men det kommer fler imorgon!
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: