Dag 24

Idag blev det bara halvdag på bygget eftersom vi ska åka till Jönköping i eftermiddag. Men lite har hunnit hända ändå. Joakim blev klar med den vägg han började på igår och har nu börjat sätta panel på framsidan. Jag har haft målartjänst idag och målat undersidan av råsponten och takfötterna. Fasaden blir riktigt snygg nu när den börjar bli färdigmålad på sina ställen. Som vanligt är det många som går förbi på sina helgpromenader och tittar, man känner sig lite uttittad ibland och en del håller nästan på att gå av vägen för att de tittar så på huset. Men det är kul, och det är många som är trevliga och stannar och pratar en stund. Vi känner oss verkligen välkomna i samhället och det märks att folk är glada att fler flyttar dit. 
Nu tar vi ledigt resten av dagen och åker ner till Jönköping. Det blir både att hämta plåt och umgås med min bror och hans fru. Vi får ju passa på att träffa både släkt och vänner när vi ändå är nere i Jönköping då det inte blir att vi åker så ofta just ny.  Imorgon blir det nya tag med panelsättning och målning. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: