Energin är tillbaka!

Den senaste tiden har varit lite tuff. Det har varit mycket på jobbet och bygget så man har känt att man varken har hunnit eller orkat med att göra något annat. Mörkret och kylan har inte direkt bidragit till att man känner för att göra något. Men nu känns det som att energin har kommit tillbaka! Vi tränade igår, vilket vi nog inte har gjort på typ två månader. Imorgon kommer våra fönster, de kommer en dag tidigare än planerat men det gör inte oss något. På torsdag så kommer kommunen och vår kontrollansvarig ut och kontrollerar stommen, och om de är nöjda så får vi börja arbeta inomhus sen. Som vi längtar efter det! Då är vi inte beroende av vädret eller ljuset längre utan kan köra på. En annan bra nyhet är att Joakim kommer få tjänstledigt på heltid framöver, men det börjar inte gälla förens någongång i mitten av februari. Det kommer att underlätta en hel del och gör även att vi kan ta någon helg ledigt då och då utan att bli stressade över bygget. Ikväll ska vi även försöka oss på att beställa vårt ventilationssystem. 
Om vi nu gör över till bröllopsplaneringen så har strax över hälften av alla inbjudna anmält att de kommer. Men vi tror(hoppas) att det kommer fler inom de närmaste två dagarna. Idag hämtade jag även ut materialet som jag behöver för att fixa vår gästbok och vi har även gjort en lista med frågor inför mötet med personalen på festlokalen på lördag. Just nu känns det väldigt bra och ingen av oss är direkt stressade. Nästa punkt på bröllopslistan är att försöka få tag i en bil som vi kan åka i. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d