Fönster!!

Igår kom våra fönster till huset och garaget så idag har Joakim börjat att sätta in dem. Det blir så himla snyggt! Det har varit fullt med folk på bygget idag då både kommunen och kontrollansvarig har varit ute och besiktat stommen. De var imponerade av vårt arbete och hade inte en enda anmärkning. Så nu får vi även börjar jobba inne i huset, vilket känns väldigt spännande. Men innan vi går in och börjar så ska resten av panelen upp och alla fönster. Sotaren har även varit förbi och diskuterat skorsten och köksfläkt, så nu kan vi beställa vårt ventilationssystem vilket blir en av kvällens sysslor. Några förskolepedagoger för dagiset på området var förbi och undrade om de kunde få lite av vårat spillvirke så att barnen kan få snickra lite. Självklart ska barnen få lära sig snickra lite så vi ska spara lite fina bitar till dem. Sen har lite andr nykilsbor tittat förbi som vanligt för att se hur det går och få sig en pratstund. Imorgon fortsätter Joakim att sätta panel så vi kan få in de sista fönstrena. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d