Helgens arbete

Igår var det inte husbygge som stod på agendan. Istället började vi dagen med att åka ner till Jönköping för att ha möte med personal på festlokalen och bestämde meny, placering av bord etc., efter det bar det av till 60-års kalas. Vilket var väldigt trevligt! Efter kalaset blev det en kort visit hos Joakims föräldrar för att sedan åka förbi och äta kvällsmat hos min bror och hans fru. Vi passar verkligen på att träffa alla när vi är nere i Jönköping. Vi kom hem sent igår, och tyvärr hade strömmen gått när vi kom hem. Den hade nog varit av i flera timmar då de var väldigt kallt, mycket kallare än vad det brukar. Och när vi vaknade idag på morgonen hade strömmen gått igen, så det var riktigt kallt igen. Strömmen har gått mycket nu det senaste och man börjar bli ganska så trött på det. 
Så idag har bara Joakim varit ute på bygget och jag har varit hemma ifall strömmen skulle gå igen. Han har kämpat på med panelen där ute i snön medan jag har fixat matlådor och försökt få upp värmen i huset. 
Jag har även hunnit skrivit klart alla gästbeskrivningar i festhäftet och börjar pyssla med gästboken. 
Nästa helg är tanken att göra klart panelen på huset, sätta in de sista fönstren i huset, sätta foder, knutbrädor och sätta upp plåten kring fönstrena. Kanske hinner vi börja sätta panel på garaget också och om det inte är alldeles för kallt så kanske jag kan måla klart takfötterna. Vi vill få klart allting ute innan vi börjar arbeta inne, men sen när vi väl börjar arbeta inne så kommer det finnas mycket att göra. Då tar vi väldigt gärna emot hjälp ifall någon känner för att komma förbi. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d