Snart tätt hus!

Nu är all panel klar på huset! Och alla fönster på huset och glaspartiet har också hittat rätt. Utsikten från glaspartiet är jättefin när man ser upp i skogen. Så snart är huset helt tätt, det saknas bara dörren till groventrén, men den kommer om ett par veckor. Så nu har Joakim gått över till att börja med plåtarna som ska vara kring våra fönster. Alla rör till vårt ventilationssystem har också kommit så det är redo när vi väl kommer dit. I tisdags fick vi en positiv överraskning, att Joakim får tjänstledigt på heltiden från och med måndag nästa vecka. Så nu kommer han vara ledig fram till mitten av augusti, och kommer istället arbeta med huset på heltid. Så förhoppningsvis blir vi färdiga lite tidigare än vad vi först trodde men vi håller fortfaranade kvar vid vårt mål, men man kan alltid hoppas. Imorgon fortsätter Joakim med plåtarbetet, och vi får se hur långt han hinner.
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: