Plåtjobb

Då var det fredag och helg igen. Som vanlig har Joakim arbetat på med huset, idag har han fått ta på sig rollen som plåtslagare. Något som han inte gjort tidigare men som vanligt klarar han det med bravur. Så nu är det bara ett par fönster som ska få lite mer plåt innan vi kan börja sätta fönstersmygarna. Vi är så nöjda med våra fönster och hur färgen passar ihop med panelen. 
En liten uppdatering om hemmafronten, framöver kommer vi nog inte besväras av fler strömavbrott. I tisdags hittade vi orsaken till de senaste veckornas strömavbrott. Det är pump till avloppet som har slutat fungera, så på sätt och vis är det väl tur att badrummet på övervåningen inte är färdigrenoverat så att vi måste duscha i källaren annars hade vi inte upptäckt det innan avloppsvattnet börja komma upp i brunnarna. Men som tur är så har vi en bra hyresvärd och pumpen var snabbt bytt. 
I helgen fortsätter vi som vanligt med bygget. Plåtarna och smygarna ska på plats, om det är tillräckligt varmt så fortsätter jag att måla annars får jag gå in i huset och börja isolera. Det känns lite overkligt att vi snart börjar med insidan. Än så länge har vi inget mål hur långt vi ska hinna i helgen, vilket innebär att vi inte har någon press och allt är möjligt. 
Ikväll firar vi Joakims tjänstledighet med revben och kanske ett glas vin. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d