Utsidan klar (nästan)

Denna helg blev det ett summerat bygginlägg för både lördag och söndag. I lördags tog vi faktiskt sovmorgon, vi valde att inte ställa något alarm men ändå var vi upp vid sju på morgonen och ge oss av mot bygget. Nu har alla fönster på huset fått foder och plåt så nu är alla fönster på huset klara. Istället för att ha överblecken under panelen så har vi nu valt att ha dem över, anledningen till detta var att vi ville ha ett lite annorlunda utseende på huset och det tycker jag att vi har lyckats med. Joakim har även fått dit våra plåtsmygar kring fönstern. Knutbrädorna har även kommit upp, vilket gör att huset börjar se väldigt klart ut utifrån. All gles vi hade kvar ute är nu antingen slängd eller så har vi burit in den i huset, tyvärr fick vi slänga en hel del eftersom de var mögliga. Jag har målat klart takfötterna på huset och nu gått över till att börja måla takfötterna på garaget. Men nu är vi klara på utsidan på huset (förutom två ytterdörrar och plåttaket) och kan gå vidare till garaget.
Det låter kanske inte som att vi har hunnit med så mycket i helgen, men det är jobb som tar mycket tid. Det tar tid att bocka plåten och att sätta dit foder eftersom det är väldigt viktigt att det blir bra. Imorgon fortsätter Joakim med att börja sätta panelen på garaget. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d