Vardagen fortsätter

Vår vardag har ju förändrats lite nu när Joakim är tjänstledig på heltid. Men det känns jättebra för oss båda att han är ute och bygger och jag jobbar. Det kommer göra stor skillnad för när vi blir klara med huset och et känns som att vi kommer nå vårat mål att kunna fira jul där i år. Han kommer jobba som en vanlig arbetsdag, 6.30-16.30 ungefär. Vilket gör att livet här hemma inte kommer att förändras så mycket, vi båda åker samtidigt och kommer hem ungefär samtidigt och kan hjälpas åt här hemma. Däremot kräver det att vi ligger i fas med planering och beslut, därför ska vi åka och titta på kök på fredag när jag också är ledig. På fredag ska vi även ner till Jönköping för att prata med konditoriet som ska göra vår bröllopstårta, så det kommer bli en dag fullspäckad med olika ärenden. Det har varit en del personer som har anmält sig sent till bröllopet så istället för 55 gäster så är vi nu uppe i 61 gäster. Det är fortfarande en del som ska fixas till bröllopet bland annat så har vi inte fått någon vigselförättare än. Men det löser sig. Jag har min att göra lista och för varje vecka som går så bockas fler och fler punkter av.
Joakim har idag börjat med panelen på garaget och har hunnit med att sätta nästan två väggar. Vi räknar med att börja isolera inne i huset i helgen. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: