Snart klar med panelen

Andra dagen denna vecka och allt flyter på som det ska. Nu är det bara en vägg kvar på garaget som ska få panel och sedan kan Joakim börja att sätta fönster. Vi har nu även varit i kontakt med ett företag som ska isolera våra tak med lösull, och har nu fått en offert på det. Vi kommer ta in företaget till att göra det då det både blir billigare än om vi skulle göra det själva och det kommer att gå snabbare. Annars flyter vardagen på som den ska med jobb och bygge. På jobbet är det fortfarande rätt mycket som händer och ibland kan det bli väldigt rörigt då vi precis bytt IT-system. Jag har haft med POU-samtal idag och vi får se vad det leder till sen vad det gäller löneförhöjning och nya arbetsuppgifter. Nu börjar det även bli dags att försöka fylla frysen med matlådor igen inför kommande helger ifall vi får lite gästarbetare, vilket innebär storkok framöver. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: