Isolering klart!

Det får bli ett gemensamt inlägg för de senaste dagarna. I fredags började vi dagen med en tur till Jönköping för att diskutera bröllopstårta, det blir provsmakning den 3 mars så vi får se om vi har hittat rätt kombination. Efter det blev det en fika hos min mamma och sedan vidare tillbaka till Linköping för att kolla på kök. Vi var runt i de flesta kökbutikerna och nu står det mellan Marbodal eller Ikea. Vi kommer få ett prisförslag från Marbodal under veckan så vi får se vad vi väljer. Igår så målade jag klart takfötterna på garaget, och mina föräldrar kom upp och hjälpte till att börja isolera huset. Så idag blev vi klara med isoleringen, alla fönster är drevade och vi hann även förbereda inför glesning av taket. Ikväll får Joakim lägga in en beställning för allt vi behöver den närmaste byggtiden då vi äntligen fått plats i huset igen nu när balarna med isolering har försvunnit. Vår grovdammsugare är nu invigd och den fungerar jättebra, så nu är golvet i huset rent men vi får väl se hur länge. Sammanfattningsvis så är vi väldigt nöjda med helgens arbete och vi har kommit längre än vad vi först trodde att vi skulle göra. Imorgon fortsätter Joakim med att fixa inför vår framtida skorsten då det måste vara klart innan vi börjar plasta taket. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: