Skorsten på plats!

Ny vecka nya tag. Idag har Joakim som vanligt jobbat på med huset. Han har nu gjort vår skorsten som senare som ska beklädas med plåt. Nu har han även börjat att plasta taket och väggarna inne i huset. Imorgon kommer leveransen med material så att vi kan fortsätta att jobba. Det går åt en hel del material när man bygger hus. Imorgon forsätter han med att sätta gles och plast i huset. Vi börjar även närma oss att kunna sätta igång värmen inne i huset. Igår kväll satt vi och testade att rita upp vårt i kök på HTH:s hemsida, och nu är även dem med i matchen för vårt kök. Så nu jag ska försöka boka en tid med dem för att få vårt kök uppritat av dem och få ett mer exakt pris. Det är ett tag tills det är dags att sätta kök men det är skönt att de det bestämt och det är säkert några veckors leveranstid. Det märks skillnad nu när Joakim är och jobbar på huset istället för att vara på jobbet, han är piggare och har även mer motivation till att göra saker hemma. Vilket har resulterat i att han bakade två sorters kakor ikväll. Eller så var det i ren desperation av att fikat är slut ute på bygget. 
Det har varit en bra start på veckan och vi får se vad veckan har att bjuda på!
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: