Onsdag 21/2

Joakim kör på med bygget, och det går verkligen framåt! Idag blev han klar med plastning av ytterväggarna och taket i huset, han hann även med att glesa hela taket i huset. I slutet av nästa vecka kommer vår rörmokare och sätter igång golvvärmen i huset så snart får vi värme där inne. Så nu ska vi även få tag i en avfuktare att ha inne i huset. Snart ska även elektrikern in i huset och börja jobba, som tur är så är de ganska flexibla och vi kan ringa dem ett par dagar innan. Vi väntar just nu på att HTH ska ringa tillbaka till oss angående en tid att rita upp vårt kök, de har inte varit de lättaste att få kontakt med direkt men förhoppningsvis så blir det bra i slutändan. Vi har inte hört något från Marbodal än men det har inte gått så många dagar sen vi var där. Det börjar även bli dags att köpa våra fönsterbrädor så vi kan sätta dit dem innan vi gipsar huset. 
Min brudklänning har nu kommit till butiken och jag har tid för provning den 8:e mars. Den hade inte rätt färg när jag beställde den och nu har jag fått se en bild på den med rätt färg, och det känns verkligen som den klänningen kommer bli jättebra. Det känns att det börjar närma sig, och det är riktigt skönt att jag kommer vara ledig alla fredagar i mars förutom en så att jag har tid att hålla på med både huset och bröllopspyssel. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: