Full fart!

Det går fort framåt just nu känns det som. Glesen blev färdig i huset igår, och idag gick Joakim över till garaget. Så idag har han hunnit isolera hela garaget och plasta väggarna. Nästa steg imorgon är att märka ut i taket vart glesen ska sitta så att vi kan fortsätta med plastningen i taket och sedan börja sätta gles. Idag slutade jag tidigare på jobbet och även Joakim valde att avsluta tidigare på bygget. Vilket resulterade i att vi har varit och köpt en väggslip, och även varit inne på Bauhaus och kikat runt. Så nu har vi kollat ut förslag på vad vi ska ha för kakel och klinker till badrummen, hallen, tvättstugan, köket och bakom kaminen. Så det har varit en hel del plattor att jämföra mellan, men vi tror att vi har fått till det ganska så bra och vi känner att vi börjar få koll på läget på den fronten. Vi har även kollat på den bänkskivan vi tänker ha i köket och tvättstugan, vilka fönstersmygar vi ska ha och börjat spekulera vad vi ska ha för färg på golv. Idag har även HTH hört av sig så vi ska ha ett möte med dem på torsdag nästa vecka. Det ska bli spännande att få köket uppritat av en köksdesigner och se vad det blir för pris. Vi har en plan på hur köket ska se ut med färgval på luckor etc. och har tänkt ut kakel i köket för det. Men vem vet vi kan ju ändra oss, det har ju hänt förut. 
Eftersom bygget har flytit på så bra så kommer förhoppningsvis elektrikern redan i mitten på nästa vecka och bara dra elen. Imorgon kommer vi att fortsätta med garaget och även flytta in material från garaget till huset för att vi ska få mer plats att arbeta då det är väldigt fullt just nu. 
 
 
 
 
Garaget
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: