Garagehelg

I lördags körde vi en lite lugnare dag. Vi började med sovmorgon och var inte ute på bygget förens vid 9-tiden, men idag har vi kört lite hårdare. Först fick det bli lite omorganisering då det var vädligt mycket saker som var ivägen i garaget. Så nu har vi en stor hög med överblivet virke på tomten som vi kan använda till att bygga något mer eller kapa upp till ved. Nu har hela garagets väggar fått plast och vi har även gjort en special “låda” för vart vår garageport ska vara. Vi har även satt upp all gles i taket, trots att spikpistolen inte var så samarbetsvillig i kylan. Vi har även kämpat på med att tejpa plasten, vilket inte heller var så skönt i kylan. Alla rummen i huset är nu utmarkerade inför nästa vecka då vi kommer få leverans på virke som gör att vi kan börja bygga inneväggarna. Nästa vecka börjar även Joakim med att sätta ventilationen i huset medan elektrikern är igång. Vi har även beställt gips och förmodligen kommer vi kunna börja med gipsning nästnästa vecka. Vilket innebär att det snart är dags för målning, och att vi snart måste bestämma oss vilka färger det är vi vill ha. Vi trodde att vi skulle börja måla någongång under sommaren, men verkar som att det kan bli redan om någon månad vilket känns ganska otroligt. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d