Senaste dagarna

Det har inte varit något inlägg så länge denna vecka. Anledningen är att det har varit mycket att göra på kvällarna och dessutom har jag legat i sängen med feber de två senaste dagarna. Idag mår jag bättre nu och idag känns det som att jag kan vara lite mer uppe på benen. Bygget flyter på som vanligt. Under veckan har Joakim jobbat med ventilationen och har nu dragit alla rör i taket. Det är lite småfix som ska fixas med den i ett senare skede. Allt material har nu kommit. Igår kom även elektrikerna till huset, vi trodde det bara skulle vara en men det visade sig att det var två stycken. De verkar riktigt duktiga och kommer med förslag på förbättringar. De gillar även mina havreflan väldigt mycket så det blir kanske att baka en omgång idag om jag orkar. Igårkväll var vi på HTH och pratade kök. Det känns riktigt bra och vi ska få köket uppritat så snabbt som möjligt, så vi kommer få offert och köket uppritat nästa vecka. Idag börjar Joakim att sätta upp innerväggarna. Idag kommer även vår rörmokare och sätter igång värmen. Jag är ledig från jobbet idag men håller mig hemma från bygget, istället ska jag försöka få lite gjort här hemma i ett lugnt tempo för att verkligen bli frisk. Imorgon blir det inget bygge eftersom vi ska ner till Jönköping för Joakims bror fyller år. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: