Arbetet inomhus fortsätter!

Igår hann vi med väldigt mycket dock inget direkt byggrelaterat. Vi åkte till Jönköping igår för att fira Joakims bror som fyllde år. I samband med detta så passade vi även på att provsmaka vår bröllopstårta, den var jättegod och såg väldigt fin ut med. Den kommer bli jättebra. Jag sålde även av mina sista böcker från skolan, så nu är den delen av hyllan äntligen tömd och det blev ett par hundralappar till kassan. Kalaset var trevligt som vanligt, och som vanligt åt man alldeles för mycket. Efter kalaset så passade vi även på att svänga förbi min familj lite då min bror som bor i Göteborg var hemma och hälsade på. Vi har inte träffat och hans flickvän sedan jul så det var väldigt trevligt. Så sammanfattningsvis så var det en väldig härlig ledig dag. 
Idag har vi kört på i huset. Vi har burit in närmare 2,5 ton osb-skivor och plywoodskivor in i huset, så vi får se hur armarna mår imorgon. Joakim har satt upp reglarna för den sista innerväggen, så nu är alla innerväggar på plats. Han har börjat att sätta upp osb-skivor, så nu är ett av förråden klar med osb och han har börjat i vårt sovrum. Han har även börjat med innertaket i förrådet och vårt sovrum. Det blir en speciell ordning att göra de olika delarna i eftersom att vi måste få vissa saker klara så att elektrikerna kan jobba vidare. Jag har börjat sätta det sista lagret isolering i ytterväggarna. Vi har ett installationsskikt i väggarna där alla rör för vatten och el går, och på båda sidor av detta skikt så ska det vara isolering. Så när den sista isolering är på plats går det att börja sätta osb och gips. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: