Köket är beställt!

Som rubriken lyder, nu har vi äntligen beställt vårt kök. Det blev ett kök från HTH, från deras “Gör det själv” sortiment. Eller det blev en blandning mellan det och deras dyrare sortiment. “Gör det själv” innebär att köket kommer i platta paket så att vi får montera ihop det själva. Det bemötandet vi har fått på HTH är verkligen super, och vår köksdesigner har verkligen varit hjälpsam och lätt att samarbeta med. De får verkligen toppbetyg av oss. Vi är verkligen nöjda med hur köket är utformat och det borde vi vara med tanke på hur mycket tid vi har lagt ner på att rita och planera köket. Idag tog besöket närmare två timmar, men det var det värt med tanke på hur bra resultatet blev. Köket kommer vecka 15, och innan dess har vi en del som ska göras. Men det är skönt att vi har en deadline att arbeta emot, så nu får vi ligga i lite för att bli klara. Visst, det gör inget om köket får ligga ett tag innan det blir monterat men det känns skönt att hinna få det andra klart innan så att det bara är att börja med köket direkt. Dessutom så kommer inte paketen att vara i vägen när vi gör andra delar. Nedan finns det två bilder på köket, vi har ändrat lite i köket t.ex. hur vitrinluckorna ser ut men det mesta stämmer. Jag ber om ursäkt för lite dåliga bilder så papret är ganska glansigt. Men det ger iallafall ett helhetsintryck på hur vårt kök kommer att se ut. 
 
En liten uppdatering av resten av huset. Elektrikerna jobbar för fullt och likaså Joakim. Nu har alla sovrum fått osb på väggarna och badrummen har fått plywood på väggarna. Våra garageportar är nu beställda och de bir specialanpassade efter vårt garage. Lösullen är nu också beställd, och tanken är att de kommer vecka 12 och fixar det. Efter det kan vi köra på med att gipsa innertaken. Imorgon kommer jag fortsätta med isolera och Joakim kommer fortsätta att sätta osb och undertak. 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: