Arbetet fortsätter

Arbetet de två senaste dagarna har rullat på bra. Jag har nu isolerat alla innerväggar förutom några små ställen där vi måste vänta tills elektrikerna är klara. Nästan alla ytterväggar har också fått sitt andra lager isolering som täcker installationsskiktet, det blir att sätta resterande när elektrikerna är klara med dem väggarna. Joakim har jobbat på med att sätta undertak och nu är det bara undertaket i klädvården kvar sedan är alla undertak satta. Vi kan dock inte börja gipsa dem förrens efter att de har varit och isolerat taket med lösull vecka 12. Joakim har även satt osb i hallen och halva klädvården så det är redo för gipsning av väggarna. Vi har även gjort inkanalen till köksfläkten och imorgon ska vi montera den genom taket, så imorgon blir det att skotta av snön från taket och göra ett hål ner till köket. Vi har även lagt en beställning på skåp till klädvården vilket också kommer vecka 15. Nästa projekt som vi har börjat med nu är att kolla på vitvaror, vilket är en djunel! Det gäller verkligen att jämföra allt såsom t.ex. pris, ljud, hållbarhet och garanti. Så nu har vi lite jobb framför oss. Nu är värmen i huset uppe i 15 grader, vilket innebär att det är samma innetempatur som i huset vi hyr just nu. Dock så känns huset vi bygger i varmare då det är bättre isolerat och inte drar från fönstren. 
 
 
Klädvården
 
Det lilla badrummet
 
Ett av sovrummen klar med osb och väntar nu på gipsning av tak och väggar
 
Hallen in till klädvården innan isolering, osb och undertak
 
Hallen med isolering, osb och undertak. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d