Gipsning påbörjad

Nu är det inte mycket osb kvar att sätta i huset, dock är hela garaget kvar. Det är bara några väggar i köket kvar att sätta. Så idag har han även börjat att gipsa väggarna i vårt andra allrum. Idag gjorde elektrikerna sin sista dag för denna vecka, så kommer de förmodligen tillbaka i början av nästa vecka. Just nu väntar vi på att vår rörmokare ska komma, tanken var att han skulle komma denna vecka men pga. sjukdom så blir det nästa vecka. Vi kommer inom den närmaste veckan åka och köpa spackel så att vi kan börja spackla väggarna. Så det börjar även bli dags att bestämma färger till alla rum och lägga beställning på det. Vi har en idé hur vi vill ha det, men vi måste ändå åka och kika på olika färger och faktiskt bestämma oss. 
Det löper på väldigt bra och har gjort det den senaste tiden nu, och vi ligger långt före än vad vi trodde att vi skulle göra vid denna tiden. Så det är riktigt skönt, och det ger hopp om att vi kan flytta in tidigare än beräknat.
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d