Det börjar arta sig

Det har inte varit en uppdatering på ett par dagar nu. Det har varit fullt upp med både hus, bröllop och familj. 
Huset löper på bra och idag har de varit och lösullat taket. Så nu är även taket isolerat vilket kommer göra huset ännu varmare. I helgen började Joakim att spackla medan jag fogade klart alla fönster i huset. Idag har Joakim fortsatt med spacklingen och har även börjat sätta undertak i sovrummen. Vi har väntat med att sätta undertak tills dess att varit och fixat med lösullen. Så det är skönt att vi kan gå vidare nu. Det kändes lite som att vi började få dåligt med saker att göra i söndags eftersom vi väntade på att de skulle komma idag, och nu väntar vi även på vår rörmokare. Men nu finns det jobb att göra igen. Vi har varit och handlat en hel del saker till huset under veckan, bland annat lås till ytterdörrarna vilket blir YaleDoorman och även köpt våra fönsterbrädor som nu har blivit lackade. Jag har bara en bild nedan eftersom det inte finns så mycket att ta kort på just nu när vi håller på med spackling. 
Under veckan har jag fått tag i både vigselförättaren och kantor, och vi ska ha möte med dem på fredag. Så det är skönt att den bollen är i rullning också. I lördags provades bröllopsfrisyren och i söndags gjorde vi en grovplanering för bordsplaceringen. Så nu börjar arta sig, och tur är väl det för det är bara 40 dagar kvar nu. 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d