Gipsning av tak

Idag började vi att gipsa taket i det stora vardagsrummet, vilket inte är helt enkelt när det är så högt i tak. Men nu är det gjort och imorgon börjar sätta taket i vårt sovrum. Jag har kollat igenom att fönster och lagt på lite extra fog där de behövdes. Vi har även varit på sortergården och gjort oss av med en hel del skräp/spillmaterial. Det blev ett väldigt fullastat släp men det var skönt att vi fick med oss allt. Och att vi kunde städa av i huset. Innan vi åkte hem hann jag även börja sätta det sista lagret isolering i garaget, vilket jag kommer fortsätta med imorgon. Elektrikerna är nästan helt klara i garaget, då väntar på att våra garageportar och elskåp ska komma. Våra ytterdörrar kommer på tisdag nästa vecka och efter det så är hela huset tätt. Vi har även gått över trädgården och planerat hur vi vill ha det och ska höra av oss till vår markarbetare nästa vecka. Vår förhoppning är att vi snart ska kunna anlägga trädgården så att vi kan börja så gräs, så att det hinner börja växa upp innan vi flyttar in. 
Idag har vi hunnit med mycket olika saker såsom bygga, vara på sortergården, göra klart vårt festhäfte till bröllopet och nu är vigselprogrammet skickat till prästen så att han kolla så att vi inte har glömt att skriva med något. Högtalartornet som vi ska ha på bröllopsfesten är just nu under prövning, så vi vet att alla kommer höra och så vi lär oss hur mikrofonerna fungerar. Summan av det hela så är vi väldigt nöjda med dagen och det känns som vi har varit produktiva och fått mycket gjort. 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: