Spackel. spackel

Det går ett tag mellan blogginläggen just nu, och anledningen till det är bland annat tidsbrist men att vi också mest håller på med samma moment i husbygget just nu. Men framsteg görs hela tiden. I helgen har vi flytspacklat alla rum där det behövdes, dock kommer Joakim att få flytspackla lite till i ett av badrummen. Men annars så är alla flytspackling klar, och det är väldigt skönt. Vi är tacksamma för den hjälp vi fått under långfredagen och påskafton av mina föräldrar som hjälpte till med både flytspackling och spackling av sovrum. Under påskhelgen har jag haft i uppdrag att spackla väggar och tak. Det tar mycket längre tid än vad man tror om man vill få det bra. Taket i köket och ena vardagsrummet är spacklat, likaså två sovrum och vi har påbörjat det tredje. Vi kommer spackla allt två gånger innan vi slipar det, men som tur är så kommer den andra gången att gå mycket snabbare än den första. Gipsningen i garaget har påbörjats nu under helgen också, och idag tog vi tag i att röja upp lite där inne och ställa iordning allt material som ska returneras. Vi är riktigt nöjda med helgens arbete, vi hade räknat med att all flytspackling skulle ta en hel vecka men den gick på ett par dagar. Så idag avslutade vi tidigt och kunde åka hem och njuta lite av solen. 
Under veckan som varit så har våra dörrar kommit och Joakim har satt in alla förutom huvudentrédörren, vi väntar med den tills att vi har fått köksleveransen för att minska risken att vi råkar skada dörren. Våra låskistor är nu på plats också och vi är riktigt nöjda med dem. Vi har även varit och köpt tätskikt till badrummen, och även kollat ut kakel och klinker. 
 
 
 
 
 
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: