Uppdatering om de senaste dagarna

Nu är garaget färdig gipsat så långt vi kan göra innan elektrikerna har gjort klart sitt. Våra garageportar beräknas komma på måndag vilket blir jättebra för då hinner elektrikerna kolla om hur de ska koppla larmet till portarna. I fredags ringde HTH och vårt kök kommer fredag nästa vecka. Så förhoppningsvis hinner vi måla köket innan dess så att det bara är att börja sätta upp köket sen när det kommit. I slutet av arbetsveckan så höll Joakim mest på att spackla för att göra klart inför målning. I fredags fick han dock göra en liten räddningsaktion då det blåste upp till 25m/s i vindbyarna så att del av takpappen slets upp, men det ordnade han snabbt. Och vi hoppas att kunna lägga plåttaket i mitten av maj. I helgen blev det inget jobbat på huset eftersom vi var nere i Jönköping och kom hem vid lunchtid idag.
 
Nu när det bara är tre veckor kvar tills vi gifter oss har vi fått vårt första återbud. Dessutom har hon ska sjunga i kyrkan fått en förkylning som satt sig på stämbanden så hon tror inte att hon kommer kunna sjunga då. Men jag har fått tag i en ny, så det har ordnat sig. Min bröllopsklänning är nu klar för provning igen efter justeringarna, så det blir att testa den igen den 18:e.
I helgen så var det möhippa och svensexa för oss. Det var jättekul och de har verkligen planerat det bra. Joakim fick springa hinderbana i en stor racingoverall och jag fick gå runt på stan i snickarkläder och utmana folk i bland annat spika och skruva muttrar. Sen sammanstrålade vi så både killarna och tjejerna gjorde lite aktiviteter tillsammans. Vi spelade bland annat bumperballs och sumobrottats. Det är helt klart en dag vi kommer komma ihåg. 
 
En bild på vår dörr in till tvättstugan, nu när vår fina låskista är monterad
 
Nu börjar garaget bli ljust
 
Förrådet i garaget
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: