Tiden går

Tiden bara flyger förbi och nu är verkligen våren här. Idag blev köket färdigmålat så nu är det redo inför köket som kommer imorgon. Under dagen fick jag ett mejl som bekräftade att köket är påväg. Det ska bli riktigt kul att vara i huset och jobba i helgen, det är snart två veckor sedan jag var där. Imorgon fortsätter Joakim med att spackla och måla, och i helgen hjälper även jag till med det. Så som planen ser ut just börjar vi med att måla klart hela huset, sedan sätta kök och efter det påbörjar vi badrummen. Anledningen till detta är att vi vill passa på att sätta allt kakel och klinker på ett svep så att man inte behöver komma tillbaka till det arbetet senare. 
Vi måste snart bestämma oss och beställa badrumsmöblerna, så nu har vli lite kvällsarbete att sitta och titta vad vi vill ha. 
 
Det är en hel del smådetaljer nu inför bröllopet som ska fixas. Igår pratade jag igenom uppläget med fotografen vilket kändes väldigt bra. Vi var på plantagen och handlade lite blommor och nu har jag testat att binda buketten. Jag vill inte ha någon avancerad bukett så det var inte direkt svårt att binda den. Nu är det annat småfix som måse ordnas de två veckorna. Onsdag nästa vecka så har jag bröllopsfixar dag med hämta brudklänning och handla inför festen.  

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: