Helgens bygge

Ännu en helg med bygge avklarat. Denna helgen har det varit fokus på spackling, slipning och målning. Köket, tvättstugan, båda vardagsrummen och ett av förråden är färdigmålade. Igår spacklade vi klart alla sovrum, det stora förrådet och hallen, och idag har vi slipat klart dem. Så imorgon kan Joakim börja direkt med att måla. Vi fick köket i fredags, dock bara halva så nu ska resten komma under veckan. Det gjorde inget att allt inte kom i fredags, eftersom vi inte hade hunnit sätta upp det i helgen ändå. Idag har vi även varit på Bauhaus och tittat på kakel och klinket ännu en gång, och nu har vi ändrat oss igen. Men nu tror vi att vi faktiskt har hittat rätt när det gäller hallen och klädvården. 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: