Det börjar dra ihop sig

Nu börjar det dra ihop sig med huset. Det är bara lite målning kvar i huset, dock är garaget inte påbörjat med varken spackling eller målning men det kommer jag förmodligen börja med i helgen. Igår målade Joakim vår fondvägg i vardagsrummet och vårt sovrum. När han målat sovrummet visade det sig att det var fel färg vi hade fått, så jag fick åka till färgbutiken efter jobbet och hämta en ny hink. Så idag får vi hoppas att det ser mer rätt ut när han målat klart. Färgen på fondväggen är riktigt snygg och vi är väldigt nöjda (bild kommer senare när den är färdigmålad). Vi har ringt så att vår kamin kommer nästa vecka, och vi hämtar skorstenen på lördag. 
Resten av köket ska komma under dagen, så vi får hoppas att allt kommer idag. I eftermiddag ska vi åka och kolla ut det sista när det gäller kakel och klinker så att vi kan beställa det. Joakim kommer snart att börja med tätskikten och badrummen, så då behöver vi ha det. Papper för borrning för bergvärme är nu påväg till oss för underskrift, så snart kommer det nog också igång.
Idag är jag ledig och ska åka runt och handla det sista till bröllopet. Det känns overkligt att vi gifter oss nästa vecka. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: