Det händer grejer

Det har hunnit hända en del sen jag skrev sist. Sovrummet och fondväggen i vardagsrummet är nu färdigmålade. Några av våra fönsterbrädor har kommit på plats och de passar jättefint! Nu är badrummen färdigspacklade, primade, fogade och taken målade, vilket gör att de är redo för tätskikt vilket kanske blir redan imorgon. I torsdagskväll kom Erik till oss och han har hjälpt oss fredag och lördag vilket var väldigt uppskattat. Så i fredags var killarna och hämtade allt vårt kakel och klinker till hela huset, det var x antal paket att bära för dem. De var tvugna att åka till butiken två gånger med släp för att få med sig allt, nu är det redo för att sättas. Våra garageportar hamnade även på plats under fredagen, och de fungerar fint. De känns riktigt lyxiga och är väldigt snygga. Idag har Erik och jag fokuserat på att spackla garaget medan Joakim har varit och fixat lite småsaker här och där bland annat sätta smygar vid garageportarna, primat i badrummen. Killarna var även iväg och hämtade skorstensdelarna till vår kamin som kommer på tisdag nästa vecka. 
Den uppdatering vi har fått angående vårt kök är att varken HTH eller Bring vet vart resten av köket är någonstans, vilket känns sisådär. De säger att de letar för fullt, och de ska höra av sig igen på måndag med förhoppningsvis bra nyheter. Så vi får satsa på att börja med badrummen istället för köket, och hoppas att vårt kök kommer snart. 
 
I nuläget känns allt under kontroll inför bröllopet, men det är overkligt att vi är gifta om en vecka. Det känns som tiden har gått väldigt fort, men det ska bli jättekul och det börjar bli lite pirrigt. Som tur är så jobbar jag bara måndag och tisdag nästa vecka så det finns gott om tid att fixa om det är något som behövs ordnas i sista minuten. 
 
Vårt sovrum, maskeringstejpen är fortfarande kvar på bilden vilket gör att kanterna inte ser så fina ut
 
Fondväggen i vardagsrummet, maskeringstejpen sitter fortfarande kvar här också 
 
Våra garageportar, och smygarna. Den ena är nymålad så det är därför den är mörkare. Den kommer få samma färg som resten sen. 
 
Garageportarna innefrån, här ser man hur lite plats våra portar kommer ta. Vi är så nöjda med att vi har valt rullportar, så de kommer inte ta mer plats än såhär. 
 
Våra fina fönsterbrädor i ek, passar som en smäck! 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: