Badrum

Idag har vi börjat kakla i det lilla badrummet. Dock fick vi börja med en akuttrip till Bauhaus då vi hade fått fel färg på de små kakelplattorna. När vi väl var där så valde vi en helt annan färg än den vi hade velat ha från början då vi insåg att den förmodligen skulle bli för mörk. Men vi är riktigt nöjda med den platta vi valde istället, vilket blev en brun platta. Själv har fortsatt med spackling av garaget så nu är all grovspackling klar. 
Köket kommer på fredag mellan 9-15, Bring hade tappat bort det och förhoppningsvis är det hela köket som kommer och framförallt RÄTT kök. I tisdags fick vi leverans av vår kamin, dock var den helt förstörd då paketet hade blivit tappat. Så det var bara att ringa till butiken, så de ska skicka en ny. Det har inte gått så särskilt bra med leveranserna nu det senaste. Hoppas att det blir bättre framöver så vi slipper sådan strul som bara tar tid och energi.  Imorgon ska huset trycktestas, så vi får hoppas på bra resultat. 
 
(Ber om ursäkt för dålig kvalitet på bilden, men det var ganska mörkt inne)
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: