Vi är gifta!

Som rubriken lyder så är Joakim och jag nu gifta. Vi hade en helt fantastisk dag i lördags med mycket kärlek och skratt. Det är helt otroligt att så många ville komma och vara med att fira vår dag. Vi har idag kommit hem från ett spa utanför Mantorp där vi har spenderat de två senaste dagarna. Det har varit avslappnande och mysigt med massage, fiskspa och trerätters middag på kvällarna. Så nu är vi redo för vardagen igen med allt vad den har att erbjuda. Så imorgon är det att gå upp tidigt igen och ge sig ut och bygga. På torsdag är det dags för mig att gå tillbaka till jobbet igen. 
Vi har även fått ett litet smakprov på bilder från fotografen, så jag tänkte att jag bjuder på en här
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: