3:e maj

Som vanligt när vi är igång så händer det saker. Igår så var jag med Joakim ute och byggde och då fick jag det stora uppdraget att börja skruva ihop kökstommarna. Vilket resulterade i att nu är snart alla överskåp ihopskruvade. Men det är en hel del kvar, det tar mycket längre tid än vad man tror. Men det var skönt att göra något annat än att spackla. Kakelmästaren Joakim fortsatte med sin kakling så nu är tvättstugan färdigkaklad och igår hann han även med att börja kakla bakom vår kamin. Idag har han blivit klar med väggen bakom kaminen och gått vidare till det stora badrummet. Vi har även fått en ny leverans av kamin, det var betydligt helare än den förra. Dock var det en liten skada, men det räcker nog med att bara byta ut just den delen. 
Igår beställde vi våra badrumskomoder, blandare till både kök och badrum och på torsdag nästa vecka ska vi och träffa en projektplanerare för att beställa våra skjutgarderober. Vi har efter ett tags funderare bestämt oss för att byta från plåttak till papptak. Anledningen är att det ger en högre garanti att taket håller sig tätt. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: