Det var längesen

Japp, nu var det ett bra tag sedan jag skrev här. Det har hänt en hel del sen sist. Allt klinker är på plats och fogat. Kökstommen är på plats, det som saknas på i köket är ett hörnskåp och vitvarorna. Vi var i måndags och hämtade bänkskivorna och idag har Joakim sågat och klyvt dem till rätt längd och bredd. Inredningen i tvättstugan har också kommit på plats, och den är redo för installation av värmepumpen. Förhoppningsvis sker det nästa vecka då de har varit och borrat för bergvärme både igår och idag. Så nu är även den delen avklarad. Det känns som det händer mycket nu på en gång med huset. Garaget är färdigmålat, det blev det i tisdags efter att vi spenderade helgen till att både spackla, slipa och måla så kunde Joakim göra det sista lagret i tisdags. Vi har även beställt golvet, vilket är beräknat att komma nästa vecka. Våra garderober och inredning till dessa är också beställda men det tar lite längre tid för dem att komma men det gör inget eftersom vi måste lägga golvet innan vi kan börja med dem. Vi har även varit i kontakt med vår kontrollansvarige och pratat om slutbesiktning. Tydligen så är de väldigt flexibla med tiden, så vi kan höra av oss några veckor innan vi är klara. Det är inte långt kvar nu med bygget och för varje dag som går så blir ytterliggare en sak klar. Det känns väldigt skönt, det ska bli härligt att få flytta in och få tillbaka lite fritid. Det märks speciellt nu när det snart är sommar att man vill gärna göra annat på kvällar och helger. Men det gäller att hålla i det sista nu, och vi hade egentligen planerat att spendera hela detta året med att bygga så vi får vara glada och stolta att vi blir färdiga tidigare än planerat. Nu är det inte många veckor kvar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: