Huset klart!

Den 28 juni slutbesiktade vi huset, och vi klarade det med bravur. Han från kommunen fick verkligen leta för att hitta något att anmärka på, och det han hittade var att vårt hällskydd var av brännbart material samt att vi inte hade barnspärrar monterade.  Men det var inget som behövde åtgärdas. Så på torsdagen började vi flytta flyttlådor under eftermiddagen, men vi höll inte på så länge då vi skulle ut och äta på kvällen för att fira våra åtta år tillsammans och att vi klarat slutbesiktningen. Natten mellan fredag och lördag så sov vi vår första natt här, och det kändes väldigt skönt en samtidigt overkligt. Just nu känns huset väldigt stort och man har inte riktigt vant sig vid all yta. Men det känns också som att det passar oss perfekt. Nu har vi packat upp alla saker, och börjar få ordning på allt. Vi har även börjat utforska lite kring Nykil och Linköping, så vi har varit i Tinnerö Eklandsskap och kikat runt lite, och även varit ute och plockat blåbär. Så börjar det kännas som semester när man inte bara håller på att flytta saker. 
 
Men ni som känner oss vet att vi gillar att ha saker att göra, så igår beställde vi sten till vår stödmur på baksidan. Vi pratade även med bonden som vi bodde hos innan och vi får låna hans grävmaskin, dock så går den inte rotera för tillfället. Men under eftermiddagen ska Joakim och han försöka få hit den till huset så ska Joakim försöka fixa felet, och då får vi använda den hur länge vi vill. Vilket innebär att vi komma fixa stödmuren, garageuppfarten och hela trädgården. Vår markläggare kommer att köra ut grus till oss, och det kan komma redan idag så nu gäller det att börja jobba.Vi får hoppas att Joakim lyckas lösa problemet med grävmaskinen också. 
 
 
Här kommer lite bilder på hur huset ser ut, bilderna togs innan slutbesiktning så det är inga möbler eller något sånt. Om ni vill se hur det ser ut nu så får i gärna kika in istället. 
 
Vår garderob i hallen
 
Hallen in mot tvättstugan
 
Tvättstugan
 
 
Från hallen in mot andra vardagsrummet
 
Vårt sovrum

 
 
Vårt kontor, de andra sovrummen ser likadana ut så lägger inte upp några bilder på dem
 
Vardagsrummet
 
Köket
 
 
Lilla toaletten
 
 
Stora badrummet
 
Vår huvudpanel som kan styra ljuset i huset
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: