En vecka i huset

Då det regnar idag så passar jag på att ge en liten uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna. 
Vi bestämde oss för att inte låna grävmaskinen från bonden då det skulle vara alldeles för mycket jobb att få den att fungera. Istället kommer vi att hyra en grävmaskin en vecka under semestern, det kostar inte så hemskt mycket ändå. Vi har fått tre lass med grus och på måndag så kommer stenen till muren, då har vi allt vi behöver så vi kan börja när vi väl hyr maskinen. Så istället fick Joakim ett av sina ryck och satte igång att måla huset i torsdags,och vi båda hjälptes åt igår. Så nu är det bara två sidor på garaget kvar att måla, sen är det ett par år till nästa omgång. I torsdags eftermiddag fick vi vårt kylskåp, jag tror att jag glömt att nämna att vi inte hade något kylskåp när vi flyttade in. Så den senaste veckan har vi haft vår vinkyl och kylväska som kylskåp, det var lite primitivt men det fungerade fint. Så är det när man är ivrig att flytta in. 
Annars flyter det på, och det är skönt att ha semester. Joakim klättrar lite på väggarna emellanåt när han inte vet vad han ska göra men det är ju inte ovanligt. Imorgon ska det vara sol igen och då målar vi nog klart garaget om det inte blir så att vi får ett ryck och gör det i eftermiddag/kväll. Jag har även planer på att baka lite så att det finns när släkt och vänner börjar komma för husesyn. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d