Nystart

Då det var väldigt längesen jag skrev något här tänkte jag att det är dags för en liten nystart för bloggen. 
Så jag börjar med en liten presentation av oss. 
Mitt namn är Elina (24år) och jag är gift med min man Joakim(25år). Vi bor tillsammans med våra två katter utanför Linköping i vårt nybyggda hus som vi byggt själva. Tidigare har bloggen mest handlat om husbygget så om man är intresserad av att se hur det har gått till så är det bara att kika på tidigare inlägg. 
Anledningen till varför jag inte skrivit på länge är delvis för att husbygget tagit slut och jag tänkte att det inte längre fanns så mycket intressant att skriva om. Men sen insåg jag att det händer mer saker i våra liv än vad jag tidigare trott, och dessutom har jag alltid gillat att skriva så varför inte slå två flugor i en smäll. 
Joakim är extremt rastlös av sig och har alltid nya projekt, och nej han har ingen bokstavskombination (diagnostiersad iallafall) även om man ibland skulle kunna tro det. 
Jag däremot är mer lugn och sansad, men vi får se hur länge det håller i sig då vi nu väntar vårt första barn som ‘är beräknat till 19 mars. Så vi har nu gått från byggkaoset och är påväg in i kaoset med barn. 

 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d