Gamla och nya projekt

Även om vi inte har uppdaterat så mycket här sen senaste tiden så betyder inte det att vi inte har gjort något. Så förutom att komma iordning inne så har vi även haft en del andra projekt.

Under den varma sommaren som var så byggde vi en mur på baksidan av huset upp mot vår slänt. Under sin semester byggde Joakim ett litet trädäck på framsidan som både fungerar som trappa och har plats för en utegrupp. 
I slutet av augusti fick vi matjord till tomten och kunde börja så gräs. Så ett tag var det ett evigt spring med vattenslangen för att det inte skulle torka men nu har vi en gräsmatta. Dock så går den inte att gå på då den är för mjuk men den är fin att titta på. 
Vi sparade mycket av stenen som vi hade på tomten och gjorde ett stenrös på framsidan. Vi har även planterat ett äppelträd och en vinbärsbuske som förhoppningsvis tar sig bra. Så vi har börjar få ordning på trädgården men det finns fortfarande en del kvar att göra.
Joakim har även byggt ett nytt hus till katterna som står ute, med lite inspiration från vårt egna.
Det senaste projektet som blev avslutat var att lägga plattor för garagruppfart och gångar, vilket var ca 200kvm. Som tur var fick Joakim hjälp av en granne att lägga en del av plattorna då jag inte orkade lyfta dem, men jag kunde iallafall hjälpa till att sopa ner fogsanden mellan plattorna. Joakim har även grävt ned plintarna på baksidan för vår altan.
Det är så långt vi har kommit hittills. Men vi har en del kommande projekt också
  • Vi ska bygga vår altan under vintern/våren
  • Tillverka en namnskylt till vår brevlåda
  • Plantera växter i vår slänt på baksida
  • Börja rita på vår grillplats uppe på ena kullenkullen

Muren och slänten som ska prydas med växter framöver

Vårt fina stenrös 

Katthuset 🐈

Plattgången från garageuppfarten till huset

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d