Första julkänslan

Då är det äntligen helg igen! De senaste dagarna har tröttheten varit väldigt begränsande och det har inte hänt mycket hemma efter jobbet. Men som tur var så har det varit en lugn dag på jobbet idag vilket innebär att jag inte behöver vila en stund när jag kommit hem. Så idag rensade jag undran blommor och vaser i våra tre små fönster vid matbordet och så kom de första adventsljusstakarna upp. Även om det inte är första advent förens nästa helg så tycker jag att det är okej att sätta upp dem nu. Det är trevligt med lite ljus i mörkret. I förra huset som vi hyrde hade vi ingen julkänsla alls, och det enda julpyntet vi satte upp var adventsljusstakar men denna julen kommer bli annorlunda. Vi ser fram emot att pynta detta huset, och att få fira julen här. Så ju närmare jul vi kommer desto mer kommer huset att julpyntas så vi tar lite i taget. Det känns det bra att börja inreda huset lite mer så det blir lite mer hemtrevligt. Så framför ska även lite mer tavlor upp, vi ska bara bestämma oss för vilka och vart dem ska vara. Vi ska även komplettera med lite mer möbler t.ex. en hallmöbel och ett litet avställningsbord till vår andra soffa. Samtidigt vill vi inte ösa på med saker överallt då vi vill ha bra ordning. Så det kommer ta ett tag att få ordning på huset, men vi behöver inte stressa heller. Det är bättre att vi tänker igenom vad vi vill ha. 
Vi har nu även beställt lite mer barnsaker. Det känns som det inte finns någon ände på vad man behöver. Om man kollar på olika listor på nätet över vad man behöver till första barnet så blir man totalt förrvirrad och en del saker har jag ingen aning om vad det är. Men som tur finns google. Så idag tog vi tillfället i akt när det är Black Friday och beställde en del saker som vi visste att vi behövde såsom skötväska, bärsele och säkerhetsgrind som vi ska framför vår kamin. Igår kom en granne förbi med sitt gamla babyskydd som vi kunde få i utbyte av fika och bebismys när vår lilla bebis har ankommit. Vilka härliga grannar vi har!
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: