Verkligheten knackar på

Igår fick jag mig en liten smäll av verkligheten. Även om min mage växer och jag känner det lilla pyret mer och mer för varje dag som går så har jag hela tiden känt att det är länge kvar tills den kommer. Men igår på jobbet fick vi börja lägga vårt schema för nästa schemaperiod, vilket sträcker sig in i april. Och då slog det mig, jag kommer inte vara på jobbet i april. Så det är nu jag måste bestämma mig för när jag vill gå hem på föräldraledighet och hur länge jag ska vara hemma. Jag har hela tiden känt att jag har lång tid på mig att tänka igenom detta men helt plötsligt börjar det bli dags att bestämma sig. Så ikväll har jag och Joakim suttit och kollat på försäkringskassans hemsida för att vi ska bli lite klokare, och vi har nog klurat ut en del hur vi vill göra med föräldraledigheten. Men det ser väldigt avancerat ut när man kollar på deras hemsida. 

Jag vet inte riktigt om jag har greppat att vi faktiskt ska bli föräldrar. Det känns så overkligt. Det är en sån sak som man har drömt om, och sett hända andra men det känns overkligt att det händer en själv. Så trots att jag går in i vecka 25 imorgon och att vi har börjat att inreda det lilla pyrets rum och fixat en hel del saker så är det på något sätt som man inte har insett att det faktiskt sker. Kanske kommer jag inte greppa det förens den faktiskt är här?

</div

detkaosvikallarvardag

2 kommentarer på ”Verkligheten knackar på

  1. Det är ju en jätteomställning och så mycket som händer i kroppen hela tiden när man är gravid. Det är nog ganska vanligt att känna som du gör.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: