Kottar som dekoration

Idag hade jag en kortare dag på jobbet vilket innebar att jag faktiskt fick se lite solljus idag. Det är så otroligt vackert ute nu i kylan. Så mycket mer energi man har när man kommer hem en timme tidigare än vanligt. Så efter att ha gjort fiskgratäng till morgondagens matlådor så hade jag lust för lite vardagspyssel. Då var det dags att ge sig ut i garaget. Jag har funderat de senaste dagarna vad jag skulle göra med kottarna från söndagens skogspromenad. Så det var bara att dra på sig andningsmasken och plasthandskarna. 
Jag valde att spraya kottarna med ett tunt lager vit sprayfärg så att det blir som ett tunt lager snö på dem. 
Jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Man får vara väldigt försiktig när man sprayar eftersom det väldigt lätt kan bli för mycket färg. 
Dessa kommer att passa bra antingen vid årets pepparkakshus eller som dekoration vid dukningen vid jul. Dessutom blev Joakim överlycklig att jag också använde garaget, då det vanligtvis bara är han som håller till där ute. Men det kommer nog bli att jag är där ute. Vi båda tycker väldigt mycket om att skapa saker, oavsett om det är något litet eller stort. Kanske var det därför vi valde att bygga vårt hus och garage själva. Känslan av att skapa något går inte att tävla med.  

One thought on “Kottar som dekoration

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: