1:a december

Bakom första luckan var det full rulle sedan start. Första december vilket innebär att vi får börja på  vår julkalender. I år har jag en te kalender med en hel del spännande smaker. Idag var det vitt te med kanel, kakao, kokos och litchi. Första gången jag testar ett vitt te och det var väldigt gott. Efter frukost så åkte vi till Bauhaus för att titta på ett vedställ till vår kamin. Vi har kikat runt på detta ett tag utan att hitta något som vi tycker passar. Men idag hittade vi en som passade perfekt. Enkel och stilren precis som vi ville ha.
Efter Bauhaus åkte vi vidare till julmarknad i Gamla Linköping. Det var en jättemysig julmarknad som helt klart är värd att besöka. Vi ska definitivt åka dit nästa år igen. Efter det var det bara att bege sig hemåt igen där jag tog tag i tvätten och Joakim fixade klart lamporna på bilen. Så nu har vi äntligen bra ljus på vår passat. Inte en dag för tidigt om vi säger så. Jag har också plockat fram vårt julpynt förutom granen. Så nu är det julkänsla här hemma, jag tror att vi kommer behöva införskaffa lite mer julpynt men det är ingen stress. 
Så nu har vår julgris fått plats på köksbänken. Det är enda som saknas är något att fylla honom med. Vi har även gjort en omgång av pepparkaksbak idag. Imorgon fortsätter vi med vårt “pepparkakshus”. Vi kommer inte göra det tradionella pepparkakshuset i år utan har valt att göra något annorlunda. Ritningen är klar och vi får se hur det går. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: