Första advent och pepparkaksbak

Idag är det första advent vilket innebär mysfrukost med mannagrynsgröt och hemmagjord äppelmos. Efter det fortsatte pepparkaksbaket. Istället för att göra ett vanligt hus i år så valde vi att göra en grillplats. Det blev lite missar här och där men vad gör det när det är hemgjort? Det passade perfekt med kottarna som granar för att få lite skogskänsla.

Vi har även varit på adventsfika hos ett grannar. Så det har varit en härlig dag. Jag har nästan hunnit med allt på min att göra lista. Jag kommer fortsätta imorgon på min lediga dag. Jag ska även sitta och hålla på med mitt egna projekt som jag hoppas på att bli klar med innan det lilla pyret kommer. 

</div

One thought on “Första advent och pepparkaksbak

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: