Följa drömmen?

Idag var jag ledig från jobbet. Först hade jag tänkt ut en hel del saker som jag tänkte passa på att göra när jag ändå var ledig. Men sen bestämde jag mig för att verkligen ta en ledig dag. En dag utan en massa fix och trix här hemma. En dag med avkoppling och göra sånt som jag mår bra utav. En dag för återhämtning. Så idag har jag gjort det jag verkligen tycker om att göra. Jag har skrivit. Det är något speciellt med det för mig. Vad jag än testar på så är det alltid skrivandet jag faller tillbaka till. Jag har genom åren hört från lärare att jag är duktig och att det är något jag borde satsa på, men aldrig riktigt vågat. Tänk så skulle ingen gilla det man skrev.&nbsp

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d