Vecka 26

Idag går jag in i vecka 26. Så nu är pyret ca 31 cm lång. Helt otroligt att det är någon som växer där inne. Igår var jag hos barnmorskan på kontroll. Mitt blodsocker och blodtryck låg bra, magen ligger perfekt på tillväxtkurvan och jag fick höra hjärtljuden. De låg i genomsnitt på 148slag/min men pyret ville inte direkt vara still när hon skulle lyssna. Så än så länge ser allt bra ut. Jag måste säga att man blir lite sugen på att kolla på bebisen på jobbet, och flera av mina kollegor har frågat om jag vill att de ska köra ett ultraljud på mig. Men eftersom vi inte vill ta reda på könet innan förlossningen så vill jag inte riskera att jag ser något. Så jag får snällt hålla mig. Jag har bestämt mig för att försöka jobba så länge som möjligt med tanke på att jag inte har några problem med foglossning eller liknande. Förhoppningsvis håller det sig så också. Så om allt går som det ska så jobbar jag sista dagen den 7:e mars. Jag vill spara på föräldraledigheten så mycket som möjligt innan den har kommit ut så att jag kan få mer tid tillsammans med den se

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: