Min kära rastlösa man

Någon som har mer energi än min man är svårt att hitta. Man skulle kunna tro att efter ha byggt vårt hus och garage på cirka 8 månader att han skulle känna ett behov av att koppla av. Men varför skulle han det? Det har varit det ena projektet efter det andra med huset såsom mur, trädgård, tralldäck på framsidan och garageuppart. Och nu kryper det i hans kropp igen och han har börjat leta efter något att göra. Jag måste erkänna att han förvånar en varje dag med nya idéer på vad han kan göra, och det har hänt ett par gånger att han har kommit hem med någon ny sak. Just nu letar han efter en hobby, och då vet man aldrig vad som kan komma på tal. Det skiftar från dag till dag och jag får vara beredd på många olika vändningar innan han kommer till skott. Men vad tråkigt det vore utan hans idéer, och mycket bättre det än att han bara skulle sitta och spela dator.
Tro mig han har hållt på med en hel del olika hobbys genom våra år tillsammans såsom armbrytning, hinderbanelöning, banbilar, motorcykel, radiostyrda bilar, radiostyrda flygplan, drönare, radiostyrda båtar, guldsmide, urban exploration, 3D-skrivare, och det senaste tillskottet i listan är klättring. Och nu har han fått för sig att han ska försöka bygga en egen jetmotor! Så nu är det ett konstant samtalsämne från hans sida. Och ni som känner Joakim vet att han är en mästare på att prata och har en tendens att kunna vända vilket samtal som helst över till sin jetmotor. Det ska bli spännande och se om han lyckas få ihop det, men är det någon som kan så är det han. 
Det råkar inte vara så att någon har ett tips på en hobby som skulle passa honom? 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: