Andra advent och 100 dagar kvar

Idag är det 100 dagar kvar tills pyret är beräknat! Så imorgon når vi milstolpen att vi gå ner på tvåsiffrigt. Så idag när jag var och handlade lite julklappar så blev det officiella “åka-hem” plagget inköpt. 

Den var så himla söt så jag kunde inte motstå. Vi har nu även bestämt vilka dagar vi ska gå på föreläsningarna om förlossning osv. Så nu börjar det kännas som att det närmar sig! Igår träffade jag en annan blivande mamma som också väntar sitt första barn som är beräknat bara 4 dagar efter vårt. Så nu behöver inte Joakim vara ensam om att höra allt mitt bebistjat. Igår fick Joakim även höra hjärtljuden, tur att vi har ett stetoskop här hemma så vi kan lyssna precis när vi vill❤
Om vi nu ändå pratar om nedräkning så är det bara 15 dagar till jul och 13 dagar tills vårt första julfirande detta året. Det har varit en del stress kring detta från min sida då det är vi som ska ha julen hos oss i år. Men nu har det börjat att lugna sig och jag har bara en julklapp till att fixa. Så under eftermiddagen har det blivit inslagning av de senast inköpta julklapparna. Det börjar fylla på i kassarna i garderoben.

Om ni tycker om det jag skriver så får ni gärna trycka på “gilla” knappen eller slänga iväg en kommentar!
</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: