Från kaosstart till lugnt avslut

Det blev ett väldigt abrupt uppvaknande idag av att Joakim svor till bredvid mig. Det visade sig att vi hade försovit oss! I vanliga fall brukar vi gå upp vid 04.00 men nu vaknade vi vid 07.35 av att en från Joakims jobb skickade ett sms och undrade vart han var. Så det var bara att kasta sig upp och fixa iordning sig och någon macka att ta med till jobbet. Så det blev ingen frukost alls hemma utan bara sätta sig i bilen och åka. Joakim släppte av mig påvägen till Norrköping. Vi båda behövde nog verkligen få sova ut. Den senaste tiden har vi båda varit trötta. Joakim har långt att pendla varje dag och dessutom har han haft en hel del att göra med både bil och ta hand om sånt som jag inte orkar med i nuläget. 

Sen väl på jobbet dröjde det inte länge innan det började bli kaosartat där också. Under natten hade det blivit en vattenläcka i fysikernas kontor, och det var strul med ena kameran vilket resulterade i att det blev en hel del pyssel med patienter hit och dit. Men som tur var så ordnade allt sig tillslut och på eftermiddagen kunde vi njuta av luciafika.
Nu hemma under kvällen så bestämde vi oss för att hoppa över torsdagsstädningen för att kunna ta det lite lugnt istället. Men lite har vi allt fått gjort ändå, eller Joakim har fått gjort är mer rätt sagt. Han har avslutat sitt projekt med att märka upp våra lampknappar med ikoner så att folk inte behöver testa sig fram för att kunna tända en lampa😂 Tänk vad avancerat det kan vara ibland. Men det riktigt bra och nu är ännu en sak på att göra listan avklarad. Och tänk att det hann bli klart innan jul! 

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: