Jetmotorprojektet fas 1

De senaste dagarna har Joakim letat material och delar till sin jetmotor. Och nu tror han att han har fått ihop allt han behöver till att börja bygga. Eller ja, en del av sakerna är fortfarande under tillverkning. Våra 3D-skrivare har gått varma de senaste dagarna, och så fort han kommer hem så är det bara att starta en ny utskrift. Och det är lika kul varje gång när han kommer utspringandes från kontoret överlycklig och vill visa den senaste delen som blivit klar. Men visst kan man bli lite trött på allt spring fram och tillbaka för att kolla på att utskriften fortfarande ser bra ut, och det eviga surrandet för skrivarna i bakgrunden. Just nu är det kompressorn till jetmotorn som står för surrandet. 

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: